ma26062017

Back Voorpagina Agenda Wat is er in Oost te doen? Agenda van Oost

Pak je voordeel cursus in de Zoetmulderzaal

29
jun
2017

donderdag 29 juni 2017 10:00 uurDynamo’s cursus Pak je Voordeel is voor Amsterdammers met een krappe beurs die hun inkomen willen verruimen. Dus; voor bewoners met een laag inkomen. Zij kunnen aanspraak maken op minimaregelingen om hun inkomen aan te vullen. Na het succes van eerdere edities starten we vanaf juni weer met voorlichtingen en cursussen.

In Watergraafsmeer start de eerste voorlichting op donderdag 29 juni. Adres: Linnaeushof 94. Zaal: de Zoetmulderzaal. De Pak je voordeel cursussen in Watergraafsmeer vinden plaatst op een ander adres: dienstencentrum Watergraafsmeer, Kamerlingh Onneslaan 34. Data: op donderdag 6, 13, 20 en 27 juli van 10.00 tot 12.00 uur.

 De voorlichting is er om bewoners op de hoogte te stellen van de minimaregelingen die er zijn en waar zij recht op hebben. Er wordt algemene uitleg gegeven. De cursus (4 of 5 weken, op donderdagmiddag) is een vervolg op de voorlichting. Tijdens deze 4- of 5-weekse cursus gaan we dieper in op de regelingen en worden deze daadwerkelijk aangevraagd. Ook leren cursisten om te gaan met onderwerpen die te maken hebben met financiële onzekerheid, zoals stress en piekeren (samen met PuntP Preventie). 

Vragen? Bel of een stuur een mail naar Rogier Wijlens, RWijlens@dynamo-amsterdam.nl | 06 4413 9858

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |